Jacquemus, Air France Birinci Sınıf İçin Pijama Tasarladı

Air France, ünlü Fransız tasarımcı Jacquemus ile özel bir iş birliğine imza atarak, La Première birinci sınıf yolcuları için şık bir pijama takımı tasarlattı.

Air France, La Première birinci sınıf yolcuları için özel bir pijama takımı tasarlamak amacıyla ünlü Fransız tasarımcı Simon Porte Jacquemus ile iş birliği yaptı. Bu ortaklık, havayolunun en ayrıcalıklı yolcuları için ilk kez lüks pijama koleksiyonu oluşturduğunu duyuruyor.

“Le Pyjama” adı verilen lacivert pamuklu set, ön yüzünde Air France’ın ikonik kanatlı denizatı amblemini, arka kısmında ise Jacquemus logosunu taşıyan işlemeli grosgrain kurdeleye sahip. Set, markanın imza özelliği olan yuvarlak kare düğmelerle tamamlanmış ve kırmızı veya mavi renk seçeneklerine sahip şık bir pamuklu poplin çantada sunuluyor.

Yolcular, dar kesim V yaka ya da klasik yuvarlak yaka tişört seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Pijamalara ek olarak, Air France’ın lüks hizmetleri arasında Dumas Paris yatak takımları, Sisley banyo seti ürünleri ve miksolojist Matthias Giroud tarafından hazırlanan özel kokteyller yer alıyor.

Bu özel tasarım iş birliği, Air France’ın yeni birinci sınıf suitlerini içeren ve 3.2 metrekarelik alana sahip, sofistike tasarım detaylarıyla zenginleştirilmiş premium hizmet anlayışını pekiştiren bir adım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, şirket, Ocak ayında Paris-Charles de Gaulle Havalimanı’ndaki seçili Air France salonlarında ve La Première suitlerinde kullanılacak olan Francis Kurkdjian tarafından tasarlanan AF001 adlı özel kokusunu da tanıttı.

Dergimiz her ayın ilk haftası Türk Telekom Dergilik, D&R, Remzi Kitabevi ve tüm seçkin marketlerde…