ByKepi, Uluslararası Arenada Gücünü Gösteriyor

Lüks mobilya dünyasında Türkiye’yi uluslararası sahnede temsil eden öncü markalardan ByKepi, yurt dışındaki ilk bağımsız mağazasını geçen ay 19 Haziran 2025’te, Dubai Art of Living Mall bünyesinde açtı. Bu önemli açılış, markanın kurucusu Mustafa Kepi ve ikinci kuşak temsilcisi Yaren Kepi’nin katılımıyla gerçekleşti.

2022’den beri Milano’da Salone del Mobile gibi global tasarım platformlarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden ByKepi, bu defa Orta Doğu pazarındaki ilk fiziksel yatırımıyla dikkat çekiyor. Dubai showroom’u, yalnızca bölgesel bir genişleme değil, aynı zamanda markanın Avrupa ve Asya’daki istikrarlı yükselişini, Orta Doğu ve Amerika kıtalarına da taşıma vizyonunun ilk adımı olarak konumlanıyor.

Art of Living Mall, dünyanın önde gelen mobilya ve iç mekân markalarına ev sahipliği yapan bir lüks yaşam merkezi olarak biliniyor. Dubai’nin tasarım atmosferinin merkezinde 540 m2’lik bir alanda yer alan ByKepi’nin yeni mağazasında 6 farklı koleksiyonda 100’ün üzerinde ürün sergileniyor. Bu prestijli konumda açılan ByKepi mağazası, markanın “el işçiliği, modern zarafet ve Türk zanaatkârlığı” üçgenindeki güçlü duruşuna bir işaret niteliği taşıyor.

Dubai mağazasında sergilenen özel ürünler, markanın karakteristik çizgilerini korurken, bölgenin estetik ve kültürel beklentilerine de sofistike bir yanıt veriyor. Her parçada, yüksek kaliteli malzeme kullanımı, piano black lake yüzeyler, Art Deco etkileri ve titizlikle uygulanan işçilik göze çarpıyor. 

Dubai Sadece Başlangıç

Mağazanın açılış konuşmasında ByKepi Kurucusu Mustafa Kepi: “Dubai, lüksün küresel başkentlerinden biri. Burada yer almak yalnızca bir ticari adım değil, aynı zamanda Türk zanaatkârlığını, üretim kültürünü ve tasarım vizyonumuzu uluslararası düzeyde temsil etmek için büyük bir sorumluluk. Art of Living Mall’daki yeni mağazamız, bu vizyonun ilk adımı. Orta Doğu’nun ardından Amerika pazarı başta olmak üzere global yayılımımızı sürdüreceğiz” dedi.

Estetik, Karakter ve Kaliteyle Fark Yaratıyor

İkinci kuşak temsilci Yaren Kepi ise markanın genç ve yenilikçi perspektifini yansıtarak şu sözleri ekledi: “Yeni Dubai mağazamızda sergilediğimiz bu koleksiyonla vermek istediğimiz mesaj net: Lüks, sadece gösterişten ibaret değil, aynı zamanda karakter, kalite ve anlamla derinleşen bir deneyimdir. Amacımız, her yaşam alanını özgün kılan, zamansız ve estetik bir dil sunmak. Bu bütüncül bakış açımız sayesinde ByKepi’nin bu kalabalık içinde kendi özgün yerini bulacağından en başından itibaren emindik.”

Dergimiz her ayın ilk haftası Türk Telekom Dergilik, D&R, Remzi Kitabevi ve tüm seçkin marketlerde…